onsdag 9 september 2009

Ny dag - ny träning


Abby-den lilla tjuven!

En härlig dag med fin träning på klubben. Elin ställde upp och tog både bilder och kommenderade oss i några moment. Idag var externbelöningen väldigt lockande. Miss Piggy som inte fått följa med på länge fick Abby att dra sig mot väskan vid rutskicket (hon ångrade sig dock och kom ihåg uppgiften innan jag hann säga ngt). Detta är ju inget vi brukar ha problem med så jag väljer just nu att inte lägga ngn större vikt vid det, men inför tävlingen ska inte den lilla grisen få dyka upp i förväg. Det var ju heller inte meningen idag men hon lyckades sno den ur väskan i ett obevakat tillfälle.
Abby sitter med fullt fokus igen på sittandet i grupp.




Ja, sprången har blivit mycket, mycket bättre med högre höjd på hindret så hon anstränger sig mer och lös planka överst.


Idag var konskicket svårt men själva apporteringen inga problem.
Alltid är det nått!
Höjdpunkten var nog ändå dumrutan som hon gjorde kalasbra den här gången.


Vi är snabba som blixten när vi får lämna planen. Hann ni inte se oss? Inte konstigt alls, vi har konditionstränat hela sommaren!!! Hmmm, njaa, en av oss har nog tränat mer än den andra. Jag tror inte ngn kan gissa vem?
Tack Elin för en jättefin dag och för alla bilder, jag sparar några till en annan dag, men saknar dom jag tog på dig och Nosa. Mina fotografiska talanger är ju inte dom bästa så kanske blev de inget att ha. Elin var inspirerad av Maria Hagströmkurs och jobbade på att få Nosa att bjuda mer själv på kontakt. Det gick jättebra med dagens träning trots att Nosa börjat löpa.
Ett stort Grattis också till att Nosa blivit Klass3hund i agilityn. Det har ju gått som en dans - på ett drygt år är dom nu redan där och kan börja tävla på dom stora tävlingarna. Förstod att Stora Stockholm och Göteborgsmässan lockar nu. Elin håller tävlingskurser på Vift och det är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hennes bedrifter med sina hundar - gå in på elins hunderi. Måste kolla upp exakt adress till hemsidan. Får återkomma om det.

Inga kommentarer: